Popularni postovi

Život je lijep

Anemija i kupine


Anemija je veoma česta a pogotovo kod žena.Ima raznih načina liječenja,uspješnih ili ne zavisi od osobe do osobe.Bez obzira šta koristite od lijekova bilo bi dobro da malo više vremena posvetite sami sebi i prirodi .Trebalo bi da u ovo vrijeme pravite što više soka od kupina ili kupinovo vino.
Sve se to može i da kupi mali kako god u fabrikama se ubaci svašta nešto što će da uništi prirodnost i ljekovitost ili bar će da umanji.Ako hoćete da napravite sok od kupina koji se ne kuha i koji je najbolji onda treba samo da nabavite kupine i šećer.Na kilu kupina pola kile šećera dobro izmiješati i ostaviti da stoji najmanje  12 sati.Zatim kupine izgnjavite i iscijedite sok.Ostavite koliko možete da popijete za tri do četiri dana a ostatak spremite u manje flaše i u zamrzivać ili friz koji je dosta hladan do održava nisku temperaturu.Danas bi ovog soka trebalo da popijete najmanje jednu čašu na dva tri puta......to je najbolji i najukusniji. Prirodni eliksir.....

tags:anemija,eliksir,

1 comment:

  1. Pozdrav! Čula sam da je kod liječenja anemije jako dobra cikla. Zanima me što mislite o tome, ima li netko iskustva s time, te postoje li još neki proizvodi koji su dobri za konzumiranje i pomažu kod anemije? Kupine obožavam i ovaj recept svakako moram probati! :)

    ReplyDelete