Popularni postovi

Život je lijep

Vratna kičma i zujanje u ušima


Vratna kičma i zujanje u ušima su usko vezani.Znam da većina zujanje u ušima povezuje odmah s pritiskom visokim ili niskim,malokrvnost je još jedan od razloga za taj problem.
Kad sve to prevaziđete i ništa se ne promjeni to je zeznuto.Uglavnom vas šalju specijalistima orl.
Oni ispituju i uče se na tebi bez pozitivnih rezultata.Sve je to zbog toga što malo ko od nas ima pravog doktora kome će da posveti pažnju i vrijeme kako da mu pomogne.
Ako ste slučajno taj sretnik pa vam doktor preporući da odete fizijatru,a onda taj drugi prepozna problem i uputi vas na razne fizikalne terapije i masaže,možda i tretman kiropraktike,onda ste uglavnom uspijeli.
Zujanje u ušima uglavnom nestane da ne znate ni kad ni kako ,samo nestane.
Naravno ako je to bio razlog?
Poznajem osobu kojoj su čak i uho operisali da joj otklone taj problem, pa ništa .
Kad je igrom slučaja nakon tri godine patnje,operacije i lutanja došla do pravog doktora koji je prepoznao problem u roku od sedam dana sve je nestalo kao rukom odnešeno.

tags:zujanje u ušima,kičma,

8 comments:

  1. Anonymous22:43

    a koji doktor

    ReplyDelete
  2. Riječ je o doktoru fizijatru koji radi u domu zdravlja Visoko....Koji svakom pacijentu posveti dovoljno vremena i pažnje....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous00:33

      Ako bi ste mogli da mi date broj ili ime ili e mail ili bilo sta kako bih mogao da stupim u kontakt sa doktorom ili osobom izlecenom od zujanja u usima, bio bih Vam zahvalan. Inace imam taj strasan problem gde je taj ton preglasan za razliku od mnogih i pojacava se okretanjem glave. Unapred zahvalan Sasa (e mail biljanad89@gmail.com)

      Delete
  3. Anonymous23:09

    dr.Škarica uJanji može vam pomoći itd

    ReplyDelete
  4. Zdravo taj doktor-fizijatar iz Visokog, je li mu znate bilo kakav kontakt ili ime? ja sam iz Visokog, unaprijed Vam zahvaljujem.

    ReplyDelete
  5. Imam tegobe vec 5 godina, imam problem sa vratnom kraljeznicom ispupcenje diska C6 C7 kralješka...osjecaj zanosenja zujanje u usima, ponekad kao da cu se srusit...dal bi mi pomogao doktor iz Visokog

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Ima li neko kontakt fizijatra koji moze pomoci da izlecim zujanje u usima zbog diskus hernije vratne kicme? radovanovicbratislav@gmail.com

    ReplyDelete